Kurt Deklerck

Contact
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Official Website of the Belgian, European and World Champion Pool & Snooker. Winner US Open - Winner Ryder Cup

Zilver op Belgian open 2024

In het weekend van 15 tem 17 maart 2024 werden in de The Trickshot te Brugge een internationaal tornooi snooker georganiseerd door de WDBS (World Disability Billiard and Snooker) Er waren meer dan 40 deelnemers uit voornamelijk Groot-Brittannië en België. Er werd gespeeld volgens de beperking van de persoon! Er waren 4 verschillende categorieën van rolstoelers, staande met beperking, doven enz.… In iedere categorie waren er Belgen vertegenwoordigd die het één voor één goed deden!

Ik nam deel bij de rolstoelers net als Patrick Putteman (Leuven) en Kenny Van Gampelaere (Wingene).

Op vrijdag startte ik om 18u tegen Dave Beaumont en won de wedstrijd met 2-1 op een respot zwart. Spannender kon het dus niet zijn.

Op zaterdag verloor ik met 2-1 van Wereldkampioen Tony Southern. Daaropvolgend won ik met telkens 2-0 tegen Puttemans en Vangampelaere. In de halve finale speelde Deklerck tegen Puttemans en won met 2-0. Beaumont was de tegenstander in de finale die overtuigend gewonnen had van Southern met 2-0 in de andere halve finale. Beaumont was een maatje te groot voor Deklerck. Beaumont won de finale overtuigend hij was de betere van Deklerck en won de wedstrijd met 3-0.

Ik schreef wel de hoogste break van het tornooi op mijn naam. Iets om heel trots en fier op te zijn ik niet optimaal kon voorbereiden door een aanslepende schouderblessure.

Belgian open 2024
Belgian open 2024