Kurt Deklerck

Contact
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Official Website of the Belgian, European and World Champion Pool & Snooker. Winner US Open - Winner Ryder Cup

One Four Seven A (Sint-Kruis – Brugge) wint de Dubbel in de West-Vlaamse Pool Competitie

Team One Four Seven A bestaande uit Timothy Renier, Nick Dierckx, Kurt Deklerck met reserve spelers Bjorn Cleenwerk, Tom Vanwalleghem winnen dit jaar zowel het kampioenschap als de beker competitie in West-Vlaanderen.
In de competitie worden 4 disciplines gespeeld 14.1, 10-ball, 8-Ball en 9-Ball.
Team One Four Seven verloor dit jaar op 22 wedstrijden slecht 1 maal en toch moest de laatste wedstrijd van de competitie de beslissing brengen. Op de laatste speeldag stond een echte topper op het programma de nr. 1 uit de rangschikking One Four Seven A tegen de nr. 2 in de stand
Paris Pool B uit Oostende. Het Team uit Brugge stond 9 punten voor bij aanvang van de wedstrijd maar won ook de laatste beslissende wedstrijd met 33-22 en de 1ste  titel in de hoogste klasse was binnen.
Ook team One Four Seven B die in 2e afdeling speelt won de titel en promoveert nu naar 1ste afdeling.

In de Beker competitie worden er maar 2 disciplines gespeeld 8-Ball en 9-Ball en ook daar kon team One Four Seven A het laken naar zich toe trekken. One four Seven A won de beker competitie ook reeds in 2009.
Op het eindtornooi met 8 ploegen die gespeeld werd op 1 locatie in de Mambo (Kuurne) met rechtstreekse uitschakeling kwam het team uit Brugge (Timothy Renier, Nick Dierckx,
Kurt Deklerck)  in de ¼ finale direct uit tegen Paris Pool B de nr.2 uit de competitie. One Four Seven A won deze wedstrijd met een klein verschil 27-25. In de ½ finale moest het team uit Brugge terug aan de slag tegen een ander team uit Oostende Paris Pool F ook deze wedstrijd werd gewonnen.
In de finale van de Beker was Mambo A de tegenstander. Na de 3 wedstrijden 8-Ball stond het team uit Brugge maar 1 punt voor. Maar in de 9-Ball wedstrijden stond er geen maat op de Bruggelingen en ze wonnen de wedstrijd met 33-22. De dubbel was binnen!

Timothy Renier, Nick Dierckx, Kurt Deklerck

147